Dades personals

Escaldes-Engordany, Andorra

divendres, de novembre 25, 2011

XaviC en PubliC

 En aquesta imagte veiem a Fernandel tot elegant posant pel públic de la sala d'Exposicions de Govern en la Mostra d'Art.

I aquí una descoberta: Aquesta placa s'ha instal·lat en una plaça d'Escaldes perquè quedi en la memòria del poble que aquest any 2011 l'Elecció de la Pubilla i l'Hereu de Catalunya ha tingut lloc en terres Andorranes. Aquest dibuix que va servir com a imatge de l'acte, del qual en van fer cartells, tríptics amb el programa i cartells, el vaig fer jo. I ara n'han fet aquesta placa amb  relleu ben maca i senyoria. He començat el text amb la paraula descoberta, perque ningú m'ha avisat de que es faria això. Evidentment ningú "té l'obligació" de fer-ho, però hauria sigut tot un detall.

diumenge, de novembre 20, 2011

+ ART

La meva primera experiència en una Fira al carrer!! "+ ART" Al casc antic d'Andorra La Vella aquest cap de setmana. Ben acompanyat i passant una miqueeeta de fred el dissabte. Molt bona experiència. I molt bona iniciativa. Enhorabona a les organitzadores i esperem que vagi a més cada any!!

Albert

Nova caricatura al Periòdic d'ahir dissabte, aquest cop el protagonista és l'Albert Esteve, ministre de Cultura.

divendres, de novembre 18, 2011

Punyalada.

A tots ens ha passat algun cop, rebre una punyalada, un cop traïdor de qui menys ens ho esperem. Coses que passen.

dissabte, de novembre 05, 2011

Euros!!

Caricatura del Ministre de Finances i Funció Pública Jordi Cinca Mateos pel Periòdic d'Andorra.  Personatge de la setmana pels pressupostos de l'estat.